NIEUW! Duo Treatment

Kom heerlijk ontspannen met je vriendin, zus, moeder of partner.


Hammam rugbehandeling inclusief een relax facial met een chocolade masker.

Geniet samen van een complete behandeling inclusief een kopje kruiden thee met wat lekkers.

€ 75,- p.p


Absolution, het merk

Absolution biedt een nieuwe dimensie van schoonheid. Omdat we zoeken naar de juiste balans tussen een gezonde en eco-bewuste leefstijl... We zijn bezig met ons imago, ons welzijn en bescherming van het milieu en worden daarom aangetrokken door biologisch gecertificeerde producten, zonder daar teveel voor in te hoeven leveren. We willen de beste producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van uw huid. Elke dag weer...voor zowel mannen als vrouwen. Luister naar uzelf, luister naar uw huid! Uw huid is uniek, zij weerspiegelt uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als uzelf, veranderen de behoeften van de huid elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen. Absolution is gecertificeerd biologisch, anti-veroudering en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat, naar de behoeften van de huid.

Biocosmetica op maat

Een nieuwe benadering van schoonheid. Twee keer een moment per dag met Absolution is voldoende om uw huid permanent te verbeteren. Hoogwaardige biologische producten. Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd...en dat is het minste wat we voor u kunnen doen! We willen het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingredienten bevatten. Minstens 50% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologisch landbouw. Daarnaast is 96% van deze plantaardige ingrediënten biologisch. En...er is meer! Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiente ingrediënten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom dus ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden. Absolution heeft ervoor gekozen om onze ingrediënten te integreren in alle formules. Absolution is een huidverzorgingsmerk uit Frankrijk. Onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. 

Wie zijn wij, de salon

Welkom bij Schoonheidssalon Skin Sessions.

Even voorstellen, ik ben Demelza van de Haar, sinds 2000 werkzaam in de schoonheidsbranche, waar ik veel ervaring heb opgedaan in diverse salons en instituuts. 

Tijdens mijn opleiding heb ik diverse cursussen gevolgd, voor - en nabehandelingen van plastische chirurgie, parfumerie, kennis van producten en merken.

Na mijn wereldreis in 2011-2012 werd ik geïnspireerd door de schoonheid van natuurlijke producten, gezonde levensstijl en de wekelijkse massages.

In 2015 heb ik de opleiding Brow Artist gevolgd om mij te specialiseren in de wenkbrauwen. 

Sinds 2017 werk ik met het fantastische biologische en plantaardige merk: Absolution! Sindsdien verdiep ik mij meer in de werking van plantenextracten en huidverbetering. 

Absolution is een addict, en wij zitten niet stil. Ik volg regelmatig cursussen en trainingen om mijn kennis in dit vak up to date te houden.

Graag neem ik u mee in de wereld van biologische, organische werkstoffen en vertel ik u graag hoe wij kunnen samenwerken tot een mooie gezonde en stralende huid.

 

Met liefde voor de huid!

 

Stralende groet,

 

Demelza

 

Met vriendelijke groet,

Demelza van de Haar

Volg ons op Facebook en Instagram

Skin Sessions