Divaderme Precision Liner is een vloeibare eyeliner. Met deze eyeliner kun je gemakkelijk prachtig ingelijste ogen en een expressieve look krijgen. Het is gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten en droogt in 60 seconden en duurt de hele dag lang. Het heeft een zeer dunne punt, die voor een zeer precieze toepassing zorgt.

Voordelen:

- Vloeibare eyeliner
- Geef je ogen een mooie lijst
- Biedt een zeer nauwkeurige applicatie
- Houdt de hele dag vast
- 100% natuurlijk
- Geen parfum, parabenen, kleurstoffen of kunstmatige conserveermiddelen

Gebruik :

- Goed schudden voor gebruik
- Breng de voering aan langs de bovenste kantelrand

Nu voor 22,-

Divaderme Bond Serum Peptide is een aangenaam serum waarmee u gezonde en goed verzorgde wenkbrauwen en wimpers kunt verkrijgen. Dit serum is verrijkt met groei-zoekende peptiden die het haar voeden en versterken terwijl de groei wordt gestimuleerd. Bovendien is het met kruidenextracten die een hoge concentratie hydraterende en stimulerende elementen bevatten die u helpen om u mooie en goed verzorgde wenkbrauwen en wimpers te geven. Zelfs na 3-6 weken ziet u zichtbare resultaten. Als je gaat dromen over mooie, strakke wimpers en volledige wenkbrauwen, is Divaderme Bond Serum Peptide het juiste product.

Voordelen:

- Plooiend serum voor wimpers en wenkbrauwen
- Verrijkt met groei-zoekende peptiden
- Voedt en versterkt het haar
- Stimuleert de groei van wimpers en wenkbrauwen
- hydraterend
- Resultaten na 3-6 weken
- Allergie
- 100% natuurlijk
- Zonder parfum, parabenen, kleurstoffen of kunstmatige conserveermiddelen

Gebruik :

- Solliciteer morgen of 's avonds
- Breng aan als eyeliner langs de keerzijde
- Breng een schone en droge wenkbrauw aan
- Zorg ervoor dat het product volledig droog is voordat u make-up aanbrengt

Nu voor 42,-

De Divaderme Brow Extender II geeft u natuurlijke wenkbrauwen in een paar seconden.

Divaderme Brow Extender II bestaat uit kleine fiberhaartjes en is een ideaal product woor mensen met weinig wenkbrauwen of haperingen/littekens in de wenkbrauw. Het is alsof je in een keer honderden haartjes toevoegt, waardoor er een heel natuurlijk effect ontstaat.
Droge, ruwe of grijze haartjes, geen of weinig wenkbrauwen? Het is geen probleem. Met de Divaderme Brow Extender II krijgt u een volle wenkbrauw terug.

In combinatie met de fixeergel zien de fiberhaartjes eruit als echte wenkbrauwharen en zijn ze niet van echt te onderscheiden.
De Divaderme Brow Extender II bevat tevens natuurlijke moisturizers en kruidenextracten om de conditie van uw wenkbrauwen te stimuleren en te versterken.

De Divaderme Brow Extender II is semi-permanent en volledig waterproof (zodat u er ook mee kunt zwemmen)

Slechts om de 2 à 3 dagen eens bijwerken.

Inhoud : 9 ml

Nu voor 29,-

Met de Divaderme Brow FixII kunt u uw wenkbrauwen eenvoudig bijwerken en inkleuren voor perfect gevormde wenkbrauwen. Divaderme Brow FixII bestaat uit natuurlijke Italiaanse terra kleipoeder verrijkt met pure zee mineralen en andere waardevolle ingrediënten. Divaderme Brow FixII kan zowel nat als droog toegepast worden op de huid. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; ash blonde, cappuccino en espresso.

Nu voor 18,-

De nieuwe Vacation in a Bottle van Divaderme hydrateert de huid, vermindert rimpels en geeft een natuurlijke tint aan je huid. Dit antiverouderingsserum is voedend voor de huid en heeft een zelfbruinende functie. De hightech formule repareert, voedt en verzorgt de huid. Het serum beschermt tegen de zon met SPF 15 en is vrij van DHA.

Gebruik:
Spray het product op de bijgevoegde spons. Breng vervolgens het serum aan op uw gezicht en decolleté. Verdeel het product goed en breng nog een laagje aan totdat u de gewenste vakantie glow heeft.

Specificaties:
- Merk: Divaderme
- Zelfbruiner
- 100% natuurlijke semi-permanente bruining
- Antiverouderingsserum & huid herstellend vermogen
- SPF 15
- Blijft de gehele dag zitten
- Perfect voor iedere huidtype
- Inhoud: 36ml

Nu voor 35,-