Prijslijst december 2020

Prijslijst december 2020

Private Shopping, op donderdag 3 december organiseert Skin Sessions een shopping night met een Absolution Bag met daarin een cadeaubon t.w.v. 67,50 & Absolution producten. Tijdens deze avond heeft u 30% korting op make up om uw Christmas-look compleet te maken. Deze avond serveren wij Champagne & Culinaire hapjes om alvast in de sferen te komen. Kom alleen óf met een vriendin.

€ 46,- p.p

Duo Behandeling, kom samen met je vriendin, zus, moeder of partner genieten van een complete behandeling voor gezicht & lichaam. Een heerlijke hammam rugbehandeling en een mini gezichtsbehandeling inclusief een chocolade masker.

€ 75,- p.p

Online booking

1. mei, 2019

Online afspraken inplannen

Vanaf mei 2019 kunt u bij ons online uw afspraken maken via https://skin-sessions.planetzelf.com

Workshop Spring / Summer 2019

1. mrt, 2018

Workshop

Iets te vieren? Op zoek naar een leuke dag met je vriendinnen? Wil jij je zussen eens in het zonnetje zetten? Dat kan nu, bij Skin Sessions. Wij verzorgen leuke en leerzame workshops, op locatie óf in Scherpenzeel. Geheel verzorgd met koffie, thee en iets lekkers. Een 2 uur durende workshop, leerzaam en op een leuke manier gepresenteerd.

Prijs: 24,95 p.p. (minimaal 4 personen, maximaal 8 personen)
Materiaal inclusief.

Herontdekken van schoonheid

Het doel van Absolution is eenvoudig en tegelijk fantastisch gecompliceerd: herontdekken van schoonheid! Die van de wereld om ons heen. Die diep in ons ligt. En zelfs die van uw spiegelbeeld in de ochtend. Schoonheid is overal- u moet haar alleen opnieuw ontdekken.

 

Onze Absolution verzorgingsformules wissen de restanten van onze actieve stedelijke leven en geven onze huid de mogelijkheid om haar oorspronkelijke schoonheid terug te vinden- elke dag opnieuw. Ze herstellen het natuurlijke ecosysteem van de huid en brengen haar in optimale conditie. Absolution combineert gecertificeerde biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen met sensuele texturen en geuren, gebruiksgemak en -uiteraard- absolute effectiviteit van de formules.

 

Absolution gaat ook over de intentie om te delen dat we de wereld anders zien: op een manier die schoonheid onthult, waar die ook is. Deel het met ons! #absolutioncosmetics #regainbeauty #skinsessions